Prøveflyging på den nye FLYPLASSEN VÅR.

Forsiden Forum Administrativt Prøveflyging på den nye FLYPLASSEN VÅR.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4185
  Ragnar Olsen
  Deltaker

  HEI. Einar og jeg har markert opp med kvister et 60×15 meter forslag til bane som vi mener bør kunne fungere. Vi går nok for 70 meter. Det er nå skare sesong og med siste snøfall bør det gå an å fly med små fly og ski der, håndstart er selvsagt også en løsning. Det er viktig at vi får tilbakemelding om denne plasseringen mht baneretning og luftrom. Einar og Anders styrer dette og er adressat for meldinger. Og, for de som ikke er kjent med stedet; Tangenveien til venstre fra Sørkedalsveien – forbi et inngjerdet plantefelt og på nordsiden av veien. Ut å fly !               Mvh Ragnar

  #4615
  Ragnar Olsen
  Deltaker

  Nå er vi på nyklippet gress 02.08. Skulle fly Fury, men radio snags. Fikk ikke satt opp til rekkevidde sjekk og det var både røde og grønne varselblink. Observerte 4 ryttere som kom på veien og et par tok stien vestover langs bekken. Vær OBS på disse.

  #4710
  Ragnar Olsen
  Deltaker

  Hei. Er nå satt opp med ny Spektrum DX9 0g har logget 20 turer på flyplassen vår. Ikke så gæern turbulence bare du kommer opp litt i høyden når det blåser. Gutta holder banen fin, litt ujevn overfl. men det ordner vi til våren. Vi har fått et par klagebrev fra hestefolket, vi svarer på en pen og høflig måte, slik som de skriver. Det går på uro om hvorledes hestene kan reagere på syn og lyd av flyene. Vi har innhentet faglige råd og det er at hester venner seg til mye. De brukes jo i politiet og tidligere i kriger/kavaleriet. Dette går seg til. Vi tar hensyn og fortsetter å fly. Sjekket nå NLF/Googles flyplassliste, vi er oppført med to plasser, Styggedalen (Bogstad) og Tangen. Ikke dårlig vi har to steder vi kan fly! Styggedalen skal vi holde i hevd med gressklipping neste år. Det vi har det har vi. Kom og fly, avtal støymåling med Jørn Eide. Han har apparatet og liker å fly tidlig på dagen. Da treffer du ham som regel. Ingen flyging med fly som ikke er støymålt og godkjent – max 80 dBA på seks meters avstand og ingen høyturtallsmotorer!

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.