Gustaf Falck svensen 1932-2023

In Memoriam: Gustaf Falk Svensen (1932 – 2023)

Vår kjære Gustaf har kommet inn for sin siste landing.

Gustaf blir husket av mange fra inneflygingen i Lommedalshallen. Han var alltid ivrig etter å få både fly og droner i luften, selv om resultatene ikke alltid var perfekte. Hans entusiasme var likevel alltid smittende. Etter å ha pådratt seg et komplisert beinbrudd, ble det vanskelig for ham å komme seg til flyplassen på Bogstad. Til og med Lommedalshallen ble gradvis vanskeligere å nå.

Det er ikke mange som vet at han begynte karrieren sin som flymekaniker på Norges første generasjon jagerfly. Modellfly hadde alltid en spesiell plass i hans hjerte, og han var en aktiv deltaker i Valdres flyklubb, Bærum Modellflyklubb og Flystua.

De siste årene har jeg besøkt ham jevnlig. Selv om vi stort sett var uenige, fant vi mye glede i hverandres selskap. Jeg har vært imponert over hans vedvarende gode humør, til tross for at kroppen gradvis svek ham.

Bisettelsen for Gustaf fant sted tirsdag 29.8 kl. 11:30 i Nye Kapell på Vestre Gravlund.

Lucas Hofman.